the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Super League Τέταρτη Αγωνιστική

Τέλειωσε και η τέταρτη αγωνιστική απ' τις 27 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη προηγούμενη είναι ότι οι προβλέψεις μας είτε για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είτε για αυτές που θα παίξουν καλή μπάλα συνεχίζουν να μην πέφτουν και πολύ έξω όπως και τις προηγούμενες φορές.*Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι ο Αγώνας Παναθηναϊκός- Εργοτέλης αναβλήθηκε λόγω της συναυλίας της Μαντόνα στο ΟΑΚΑ.
Ξεκινάμε με το πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έπαιζε με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο και εδώ πέρα θα δανειστούμε έναν τίτλο απ' την εφημερίδα "Πρωταθλητής", "στην Αθήνα έπαιζε η Μαντόνα και στο Ηράκλειο η πριμαντόνα" και μπορεί ο τίτλος να είχε τη πλάκα του όμως είναι ενδεικτικός του τι έγινε στο Παγκρήτιο. Μπορεί το γνωστών ιδεολογικών τοποθετήσεων συνδρομητικό κανάλι να έλεγε για έναν μέτριο Ολυμπιακό, όμως άλλα είδαμε εμείς. Ποδοσφαιρικά τσεκούρια που χτυπούσαν χωρίς έλεος!!!Ας το δούμε και λίγο… αγωνιστικά το υπέροχο αυτό ματς. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, άφησε τους πρώτους δύο βαθμούς του στην Κρήτη, σε ένα παιχνίδι που πάλεψε, προσπάθησε, στάθηκε όρθιος προσπαθώντας να διασπάσει τα αδιαπέραστα τείχη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη σκληρότητα και το επικίνδυνο παιχνίδι του ΟΦΗ, την αστοχία του και τον "άρχοντα" του αγώνα που του ακύρωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ δεν του έδωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ πέναλτι και άφησε τον ΟΦΗ να παίζει με 11 παίκτες έως το 94 που έληξε το παιχνίδι. Όπως και τα δυο παιχνίδια με την Ανόρθωση ο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο διαιτητής και αντί να παίζει ο ΟΦΗ, όπως και η "κυρία" τον Αύγουστο με 8 παίκτες απ' το πρώτο ημίχρονο τελείωσε το ματς με 11!!!
Αυτά για τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρήκε νικητή το δικέφαλο που δικαίως νίκησε και το μόνο που απομένει είναι να έχει συνέχεια και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο Άρης ήταν καλός αλλά κάτω από το βάρος της ψυχολογίας και των μαζεμένων δύσκολων παιχνιδιών δεν άντεξε τη πίεση και ενώ τα πήγαινε καλά στο τέλος ξεφούσκωσε.
Το ντέρμπι του Λεκανοπεδίου δε βρήκε κανένα νικητή σε ένα ματς μέτριο όπου φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη!!! Στο τέλος όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι πλην Πανιωνίου, ο οποίος βλέπει και όχι άδικα τετράδα...
Ή Λάρισα νίκησε, ο Λεβαδειακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με ένα γήπεδο φρούριο,εμείς τη βλέπουμε να σώζετε φέτος και μάλιστα πολύ άνετα. Ο Αστέρας σκόνταψε και πάλι, ωστόσο πιστεύουμε πως θα βρει το δρόμο του, ο Ηρακλής που διάλεξε πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ίσως το πληρώσει και μάλιστα ακριβά γιατί όπως τον βλέπουμε είναι καλός αλλά γκολ δε μπορεί να βάλει ούτε σε κενή εστία. Τώρα οι Πανθρακικός, Πανσεραϊκός και Θρασύβουλος δεν έχουν πείσει ακόμα με την ιστορική ομάδα των Σερρών να έχει το πάνω χέρι για τη σωτηρία, για την οποία θα παλέψει πολύ με τον Ηρακλή.
Ως διαπίστωση για τις μικρομεσαίες επαρχιακές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΛΑΡΙΣΑ, SΚODA ΞΑΝΘΗ, ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΟΦΗ, αυτό που φαίνεται έως τώρα με εξαίρεση τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τη ΛΑΡΙΣΑ που βάζουν γκολ, οι υπόλοιποι το έχουν πιάσει το μήνυμα. Έχουν πολλούς καλούς αμυντικούς και καλούς αμυντικούς χαφ που είναι φθηνότεροι απ' τους μπροστά αλλά αποτελεσματικοί.
Αν κάποιος επιθετικός των μεγάλων και των μεσαίων ομάδων του κέντρου και της Θεσσαλονίκης καταφέρει να τους βάλει γκολ, πράγμα δύσκολο (και σε αυτές τις έδρες θα σκοντάψουν όλοι οι μεγάλοι), τότε αυτοί θα διευκολύνουν τη πορεία τους για το τίτλο.
Απ' αυτές τις ομάδες οι ακριβοί μεσοεπιθετικοί είναι απλησίαστοι, όπως οι ακραίοι μέσοι και επιθετικοί ακόμα πιο ακριβοί(εδώ που τα λέμε μόνο ο Ολυμπιακός τους έχει φανταστείτε τη δυσκολία των μικρότερων). Όσοι απ' τους παραπάνω τσιμπήσουν διαμέσου της άμυνας βαθμούς απ' τους μεγάλους και τους μεσαίους, στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κονταροχτυπηθούν και όποιος περάσει τον άλλο, η όλους μαζί.

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10















2. ΠΑΟΚ 10















3. SΚODA ΞΑΝΘΗ 9















4. ΑΕΚ 8















5. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 7















6. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7















7. ΛΑΡΙΣΑ 7















8. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6















9. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5















10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4















11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3















12. ΑΡΗΣ 3















13. ΟΦΗ 3















14. ΗΡΑΚΛΗΣ 2















15. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0

















ΥΓ*1 Παναθηναϊκός και Εροτέλης έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

ΥΓ2* ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center