Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Realyyyyyyyyy,,,,,

Από τα 22,73 χλμ που κάναμε σήμερα τα 15 ήταν ανηφόρες ο μ.ο ταχύτητας ήταν 9.97 και ο χρόνος 2:16:48. Η διαδρομή ήταν Κέντρο των Χανίων-Καλαθάς Ακρωτηρίου και επιστροφή με το mtb. Μαζί με την μισή ώρα κολύμβηση ο συνολικός χρόνος ήταν 2:46:48. Μπορεί να χάσαμε πάνω από 3000 θερμίδες αλλά τις ξαναπείραμε, τώρα που έχουμε να φάμε δηλαδή...λολ...Όμως το πιο σημαντικό απ' όλα ήταν ότι όταν κάναμε ντουζ στην παραλία έφευγαν για την Σύρτη της Λιβύης 4 αεροσκάφη τύπου Mirage 2000 εκ του Κατάρ καταγόμενα και εκ της 115 Π. Μάχης ορμώμενα. Με υψωμένο το χέρι μας και το μεσαίο δάχτυλο προτεταμένο προς το σμήνος φωνάξαμε το γνωστό f...you ascholes μιας και τα αεροπλάνα απογειώνονται γύρω στα 4 χλμ από την παραλία που σημαίνει ότι είναι πολύ χαμηλά γύρω στα 200 μέτρα απ' το κεφάλι μας, όλοι δε οι νεοφερμένοι τουρίστες εκ Σκανδιναβίας δυσανασχετούσαν, εξ άλλου διακοπές ήλθαν οι άνθρωποι.
-Έχει Κυριακάτικο κάποια άσκηση μας ρώτησαν κάποιες μεσήλικες κυρίες που κάνουν διακοπές εδώ και είναι απ' την Σουηδία και γιατί βρίζεις την αεροπορία σας;
-Όχι της λέμε και δεν θα βρίζαμε ποτέ δικούς μας, παρά μόνο αν χτυπούσαν κάποιο λαό για το ΝΑΤΟ, είναι από το Κατάρ και πάνε να χτυπήσουν την Λιβύη της λέμε.
-Realyyyyyyyyy [(λέει η μια κυρία έκπληκτη) που μας είπε ότι είναι δημοσιογράφος στην Στοκχόλμη και νόμιζε πως σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ και πως οι εξορμήσεις γίνονταν μόνο από Ιταλία].
-Λάθος της λέμε από το Μάρτη 24 ώρες το 24 ώρο αυτή εδώ η βάση είναι ορμητήριο, του ΝΑΤΟϊκού σχηματισμού από Κατάρ, Νορβηγία, Γαλλία κλπ. Τώρα εδώ πέρα έχουν μείνει μόνο οι Καταριανοί τις λέμε ενώ οι άλλοι εφορμούν από τον Άραξο λίγο έξω από την Πάτρα προς την Κάτω Αχαγιά...
Πέραν του ότι μας έχουν τρελάνει με τις χιλιάδες εξόδους μέρα νύχτα, τους είπαμε πως η όλη επιχείρηση έχει κοστίσει πάνω από 50000 νεκρούς και τραυματίες και χιλιάδες μετανάστες και εκτοπισμένους που καθαρίζει η Ιταλική Ακτοφυλακή .
-Α ωραία που μας τα είπατε μας είπες(αποκρίθηκε η δημοσιογράφος) γιατί εμείς άλλα μαθαίνουμε εκεί, ακόμα και στο διαδίκτυο από τα μεγάλα πρακτορεία δεν μπορείς να μάθεις μας είπε.
-Χαρήκαμε για την ομιλία έστω και κάτω από αυτές τις κακές για τους λαούς της Β. Αφρικής συγκυρίες, αλλά ενημερώστε τον λαό σας γι αυτό το έγκλημα το ΝΑΤΟ...
-Φυσικά μας είπε και μας ρώτησε γιατί δεν τις είπαν τίποτα στο ξενοδοχείο το πρωί τίποτα όταν ρώτησε την ρεσεψιόν;
-Γιατί υπάρχει μια ομερτά για τους τουρίστες της είπαμε.
-Λογικό απάντησε και έφυγαν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center