the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Super League Β' Αγωνιστική

Τέλειωσε και η δεύτερη αγωνιστική απ' τις 29 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη πρώτη αγωνιστική είναι ότι οι προβλέψεις μας για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν η θα παίξουν καλή μπάλα δεν έπεσαν και πολύ έξω.
Το "λεγόμενο" ντέρμπι των δικεφάλων αποδείχτηκε μια εύγευστη σούπα, κάτι που το περιμέναμε μιας και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι καλύτεροι για μας από πέρυσι, όχι όμως κάτι το τρομερό.
Το άτυπο του "ντέρμπι" του Ηρακλείου γιατί κάπως έτσι ήταν μέσα στο κεφάλι μας, χωρίς όμως να το βλέπουν έτσι οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι, βρήκε την Ομάδα του Εργοτέλη να κάνει ένα υγιεινό περίπατό με μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικότατο ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι ότι όλες οι μεγάλες ομάδες θα δεινοπαθήσουν στο Παγκρήτιο με τον Έργο..., όχι γιατί είναι μόνο μια καλή ομάδα με πολύ καλό υλικό, αλλά κυρίως γιατί σε σχέση με πέρυσι πήρε το μάθημα του αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη μετά τον Ολυμπιακό ποδοσφαιρική ακαδημία στην Ελλάδα.
Οι άλλοι αγώνες ήταν τέτοιοι που δείχνουν ότι Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι ομάδα τακτικής (άσχετα αν ικανοποίησε το Βαλβέρδε, εξάλλου δεν έχει δέσει ακόμα) προστατεύοντας το υλικό του από τραυματισμούς. Είναι ομάδα κυρίως δευτέρου ημιχρόνου αφήνοντας ποιοτικούς αντιπάλους όπως η η Ξάνθη και ο Αστέρας στο Α' μέρος να τρέξουν και να κουραστούν, (αυτό είναι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των "μικρότερων"ομάδων) και κοιμίζοντας τους στο Β' κρατώντας δυνάμεις και για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια χωρίς να παίζει το τρομερό παιχνίδι, αλλά με το επίπεδο του υλικού και το προπονητή που έχει μπορεί να πάει έτσι σχεδόν μέχρι το τέλος χωρίς ουσιαστικές και μεγάλες απώλειες.
Ο Παναθηναϊκός άσχετα με το τι λένε οι "φίλα προσκείμενοι" σε αυτόν δημοσιογράφοι για την τάχα "κακή άμυνα" του, εμείς τον θεωρούμε μια πολύ καλή ομάδα με χαρακτηριστικά σπουδαίας ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο (πάντα ήξερε) και συνεχίζει να είναι ένα απ' τα τρία μεγάλα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, άσχετα αν έχει τα εργαλεία που χρειάζεται ο πολύ σπουδαίος Τεν Κάτε, όπως δεν τα είχαν οι προηγούμενοι πολύ καλοί προπονητές οι οποίοι πολεμήθηκαν απ' τους μάνατζερ. Για μας και ο Μαλεζάνι και ο Πεσέιρο ήταν καλοί προπονητές και δεν είναι τυχαίο ότι ο δεύτερος είχε πάει σε τελικό κυπέλλου UEFA. Οι προηγούμενοι προπονητές δεν είχαν όπως και ο Τεν Κάτε δεν έχει ασφαλώς τα χαλκέντερα εργαλεία για το πρωτάθλημα, σε σχέση με τον Ολυμπιακό (τις δύο ομάδες που το καλοκαίρι τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα και την τινάζουν εδώ και αρκετά χρόνια, άσχετα αν για το ΠΑΟ πριν τη "πολυμετοχικότητα δεν το έγραφαν και πολλοί), πήρε παίκτες απ' το δεύτερο ράφι δαπανώντας χρήματα για αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές(μιλάμε για τη τιμή που αποκτήθηκαν και όχι για το ταλέντο τους), οι οποίοι έχουν τη κλασσική Ελληνική ποδοσφαιρική νοοτροπία της δεκαετίας του 1990. Εντάξει καλός και ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μελίσσης και ο Σπυρόπουλος που είχαν πάρει το Γενάρη, όμως κατά τη γνώμη μας ούτε μπορούν και ούτε θα κάνουν τη διαφορά του πρωταθλητή και η τιμή τους είναι πρόκληση.
Θα μας πείτε είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται και είχε φανεί απ' τη πρώτη αγωνιστική θυμάστε τι είχαμε γράψει σας το θυμίζουμε.
"Δε βγάζουμε κανένα πρωταθλητή από τώρα, ωστόσο οι ομάδες που θα δείξουν χαρακτήρα είναι κυρίως αυτές που ξεκίνησαν με το δεξί και κανά δύο άλλες...
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, ο Εργοτέλης και ο Πανσεραϊκός με τη Λάρισα, τη Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι οι ομάδες που θα παίξουν καλή μπάλα φέτος, απλά κατά τη γνώμη μας ο Ολυμπιακός των 80.000.000€ βρίσκεται λόγω μπάτζετ ένα κλικ πιο πάνω απ' την ΑΕΚ και η AΕΚ πολλά περισσότερα απ' τους υπόλοιπους....
Φυσικά όταν λέμε ότι ο Παναθηναϊκός των 35.000.000€ δε θα πάει πολύ ψηλά εννοούμε ότι θα κατακτήσει μια εκ' των τριών θέσεων που είναι καπαρωμένη από τώρα γι αυτόν, αλλά με τα χρήματα που δαπάνησε και με τα όνειρα που καλλιέργησε στους οπαδούς του ήταν μόνο για τη πρώτη και μόνο για τη πρώτη θέση."

Η Βαθμολογία έχει ώς εξής






















1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6















2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6















3. ΠΑΟΚ 4















4. ΑΕΚ 4















5. ΛΑΡΙΣΑ 4















6. ΑΡΗΣ 3















7. SΚODA ΞΑΝΘΗ 3















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3















9. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3















10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3















11. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3















12. ΗΡΑΚΛΗΣ 1















13. ΟΦΗ 1















14. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1















15. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0


















Radio Collectiva

ΥΓ* ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center