the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Super League εικοστή έκτη Αγωνιστική

Παρελθόν αποτελεί και η εικοστή έκτη αγωνιστική στη φετινή Super Leage ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές έως τη λήξη του πρωταθλήματος και οι τίτλοι που αποδίδονται είναι δυο και είναι οι εξής:"Υπερηχητικού Μπελούτσι Τάνγκο" και "Μα καλά όλοι στο γηραιό ξεσπούν φέτος";
Δ
υστυχώς η αρχαιότερη Ελληνική ομάδα και η έκτη στη σειρά από άποψη ιστορίας στο χώρο ποδοσφαίρου και από άποψη μαζικότητας και από άποψη τίτλων και συμμετοχών στις μεγάλες κατηγορίες, έχασε με το ευρύτατο 5-0, ένα σκορ που δεν καθορίζει εξολοκλήρου την εικόνα ενός ματς που ο διαφαινόμενος πρωταθλητής(θέλει 3 βαθμούς τα επόμενα 4 παιχνίδια, αν και όλα είναι πιθανά, ακόμα και να το χάσει), Ολυμπιακός είχε 18 τελικές και ο γηραιός 8(οι εφτά στο πρώτο μέρος).
Μπορεί η πιο συμπαθής ομάδα του πρωταθλήματος απ' όλους τους Έλληνες φιλάθλους ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης(ελέω Χατζηπαναγή και Κωφίδη στο παρελθόν)να κατέβηκε με τα δεύτερα, ωστόσο δείχνει πως μαζί με τα δεύτερα του Εργοτέλη αποτελούν το "μέλλον" του ποδοσφαίρου μας, μιας και πίεσαν τον άστοχο Ολυμπιακό του προτού ιμηχρόνου πάνω από τέσσερις φορές και παρολίγον να χρειστούν σκόρερ αλλάζοντας ίσως τα δεδομένα στον κύριο τομέα που είναι η ψυχολογία.
Φυσικά η ιστορία δε γράφεται με "αν" και το σκορ ήταν πολύ βαρύ, ελέω Μπελούτσι(που κάποιοι "άμπαλοι"
ακόμα τολμούν να αμφισβητούν).
Να πούμε τούτο, "ο άνθρωπος είναι ένα από τα μεγαλύτερα
ποδοσφαιρικά μυαλά που ήρθαν στη χώρα" , είναι τόσο εγκεφαλικός που μόνο μαζί με το μεγαλύτερο όλων τον Γιενάντι Λιτόφσενκο και τον Τόνι Σαβέφσκι μπορεί να συγκριθεί από άποψη ευφυΐας, αλλά ποδοσφαιρικά είναι πολύ πιο τεχνίτης απ' τον τελευταίο, μόνο το ύψος του λείπει.
Η τεχνική του και η προσωπικότητα του προσιδιάζουν
παίκτες παγκόσμιας κλάσης που πέρασαν και απ' τα Ελληνικά γήπεδα, όπως ο Ζάετς, ο Ντέταρυ, ο Σάβιστεφ, ο Προτάσοφ, ο Κρίστιενσεν, ο Ζιοβάνι και ο Κοβάσεβιτς. Οι αριθμοί μπορεί να μη λένε και πολλά, αλλά καμιά φορά λένε. Ας δούμε λοιπόν τη φετινή του πορεία σε σύγκριση με την πορεία της ομάδας που παίζει, θα δούμε πως όποτε έπαιζε το 30% των 15 εκατομμυρίων ευρώ(που κόστισε), η ομάδα του κέρδιζε χωρίς κόπο τους 3 βαθμούς.
Δε θα πούμε για τίποτα άλλο για αυτή την αγωνιστική, γιατί εξαιρουμένου του εν λόγω ντέρμπι δεν υπήρχε κάτι που δικαιολογούσε την αγωνιστική αυτή, Άοσμη, Άχρωμη, αδιάφορη και η ΑΕΚ ήταν φρικτή κύριοι της αθλητικής δημοσιογραφίας, πάψτε να λιβανίζετε φαντάσματα που στο γήπεδο παίζουν για να περάσει η ώρα και μόλις λήξει το ματς να κάνουν ντουζ, αμέσως μετά να πάρουν το"πολυτελές" σπορ αμάξι τους και για όλους έχει ο Γιαραμπής.
Ε
κτός του Μπλάνκο, του Σάχα, του Πελετιέρι και του Σκόκο(που προχτές ήταν αλλού γι' αλλού), η ΑΕΚ δεν έχει άλλο παίχτη που να δικαιολογεί τη θέση του σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα(δυστυχώς μόνο στα χαρτιά είναι πια).

Radio Collectiva.
  • Β' Γύρος - 26η αγωνιστική
  • Λεβαδειακός-Πανιώνιος1-1
  • Πανθρακικός-Πανσερραϊκός2-1
  • Θρασύβουλος -Παναθηναϊκός0-1
  • Ολυμπιακός-Ηρακλής5-0
  • Α.Ε.Κ.-Ο.Φ.Η.1-0
  • Λάρισα-Π.Α.Ο.Κ.0-0
  • Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης0-1
  • Άρης-Ξάνθη0-1
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ62
2.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ53
3.ΠΑΟΚ51
4.ΑΕΚ50
5.ΛΑΡΙΣΑ39
6.SΚODA ΞΑΝΘΗ35
7.ΑΡΗΣ35
8.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ32
9.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ32
10.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ30
11.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ30
12.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ29
13.ΗΡΑΚΛΗΣ29
14.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ22
15.ΟΦΗ20
16.ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center