the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Super League Τριακοστή Αγωνιστική

Παρελθόν αποτελεί και η τριακοστή αγωνιστική στη φετινή Super Leage. Το πρωτάθλημα τελείωσε πρωταθλητή έχουμε ήδη από την 26η αγωνιστική τον Ολυμπιακό για 12η φορά τα τελευταία 13 χρόνια, υποβιβασμένους έχουμε τον ΟΦΗ, τον Πανσεραϊκό και τον Θρασύβουλο, ενώ η Λάρισα πήρε τη θέση του Άρη στα play off και να είστε σίγουροι πως θα είναι η έκπληξη τους. Να πούμε πως δεν θα γράψουμε τίποτα γι' αυτά, ούτε φυσικά για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Θα ανανεώσουμε το Ραντεβού μας με την έναρξη του πρωταθλήματος όσον αφορά τη Super League.
Oι τίτλοι που αποδίδονται γι' αυτή τη χρονιά είναι δυο και είναι οι εξής:"Μπορεί το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι αυτό που είναι και αντικειμενικά δεν μπορεί να φτάσει κανένα απ' τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ωστόσο είναι το πιο βελτιωμένο των τελευταίων ετών όσον αφορά τις μικρές, μικρομεσαίες και μεσαίες ομάδες" και "Οι μεγάλες ομάδες πλην Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ήταν ομάδες που έκαναν αγγαρεία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους άσχετα αν το ήθελαν η όχι, αφού αντικειμενικά ως εκεί μπορούσαν".
Η φετινή κούρσα απέδειξε αυτό που τα τελευταία χρόνια γίνονταν αντιληπτό, ότι δηλαδή οι "μεγάλοι" μικραίνουν και οι "μικροί" μεγαλώνουν ελέω των σκληρών αμυντικών γραμμών που πραγματοποιούν και όσοι "μικροί" βάζουν γκολ αντί να δέχονται μόνο βάζουν υποψηφιότητα για "σεντόνι" όπως η Λάρισα σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που ήταν καλύτερος από πέρυσι, αλλά φέτος ήταν όλοι καλύτεροι από όλους τους περυσινούς απ' τη θέση 6 έως την θέση 16.
Αν άλλες χρονιές ο Πανσεραϊκός που έπεσε ήταν στη Super League, θα σώνονταν άνετα για να μην πούμε πως θα διεκδικούσε ακόμα κάτι περισσότερο.
Φυσικά εδώ και 3 χρόνια οι "μικροί" είναι πολύ ανεβασμένοι(θυμηθείτε την περσινή και προπέρσινη κατάταξη και θα καταλάβετε), αλλά φέτος είχαν και ποιότητα ειδικά ο Εργοτέλης και ο Πανθρακικός που ήταν "χάρμα ιδέσθαι", σε αντίθεση με τον Άρη και τον Ηρακλή που ο μεν πρώτος δεν έβαζε γκολ με τίποτα και ο δε δεύτερος έτρωγε γκολ με το τσουβάλι.
Όσο για του χρόνου: Κατά τη δική μας εκτίμηση στην κορυφή δε θα αλλάξει κάτι, αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που θα την κάνουμε λίγο πριν την έναρξη, ωστόσο πρέπει να πούμε πως μια θέση για την τετράδα θα πάρει ο Ηρακλής λόγο Προτάσοφ, που αν μείνει θα κάνει τον Ηρακλή φόβητρο για όλους και αλίμονο στους μεγάλους που θα παίζουν στο Καυτατζόγλειο μαζί του.

Collectiva Sports

  • Β' Γύρος - 30η αγωνιστική
  • Ξάνθη-Ηρακλής4-1
  • Π.Α.Ο.Κ.-Πανσερραϊκός4-1
  • Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος3-4
  • Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η.3-1
  • Εργοτέλης-Α.Ε.Κ.1-1
  • Θρασύβουλος -Ολυμπιακός0-2
  • Άρης-Πανθρακικός3-2
  • Λεβαδειακός-Λάρισα0-1

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71















2. ΠΑΟΚ 63















3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 61















4. ΑΕΚ 55















5. ΛΑΡΙΣΑ 49















6. ΑΡΗΣ 47















7. SΚODA ΞΑΝΘΗ 38















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 37















9. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 36















10. ΗΡΑΚΛΗΣ 33















11. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 33















12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 33















13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 32















14. ΟΦΗ 24















15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 24















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center