the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Super League εικοστηπρώτη Αγωνιστική

Παρελθόν αποτελεί και η 21η αγωνιστική και έκτη στη σειρά του 2ου γύρου ενώ απομένουν άλλες εννέα. Στην πραγματικότητα κανείς πρωταθλητής δεν στέφθηκε ακόμα και καμία ομάδα δεν έχει αφήσει την κατηγορία πέφτοντας για την αμέσως κατώτερη από άποψη διαβάθμισης. Για να υπάρξει και μαθηματικά πρωταθλητής πρέπει να υπάρξουν 15 βαθμοί διαφορά απ' το δεύτερο αν τελικά φτάσει τόση στο ντέρμπι των αιωνίων και αν παραμείνουν οι +12 μέχρι τότε. Πάντως ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει σε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια τον Άρη το Σάββατο και τον Εργοτέλη την αμέσως επομένη στο Παγκρήτιο που αντικειμενικά είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και μετά να σκέφτεται τον τίτλο, κατά τη γνώμη μας είναι πολύ νωρίς ακόμα...
Παίζοντας 20 λεπτά όλα κι όλα ο πρωτοπόρος νίκησε με σβηστές τις μηχανές και με εξαιρετικές εξάρσεις - ενέργειες των υπερηχητικών του λατίνων χορευτών, καθάρισε και συνεχίζει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Ο Παναθηναϊκός χωρίς να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με δυο γκολ του Λ. Βύντρα που αποθεώθηκε φυσιολογικά, αποδείχνοντας πως ο ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία αλλά γενικώς είναι μια πολύ αργή ομάδα και με εξαίρεση τον Βερόν και τους Μουσλίμοβιτς - Λίνο(αυτοί για μας είναι οι μεγάλες προσωπικότητες του δικεφάλου του Βορά)δεν έχει το υλικό που μπορεί να διαχειριστεί σωστά οργανωμένες επιθετικές τακτικές(κάτι που το είδαμε και με τον ΑΡΗ και Ολυμπιακό στο κύπελλο και με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.
Η μεγάλη νίκη ήρθε στο Ηράκλειο με τον Παπαστεριανό να βάζει ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τέρμα και να δίνει τους τρεις πολύτιμους πόντους στον Εργοτέλη στο γηραιό που τις είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, ενώ ο ΟΦΗ νίκησε με 2 - 1 τον Θρασύβουλο στη φυλή βυθίζοντας τον ακόμα πιο χαμηλά στο πίνακα της βαθμολογίας.

Radio Collectiva

  • Β' Γύρος - 21η αγωνιστική
  • Λάρισα-Α.Ε.Κ. 1-1
  • Εργοτέλης-Ηρακλής 0-1
  • Θρασύβουλος -Ο.Φ.Η. 1-2
  • Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 3-0
  • Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 3-0
  • Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2
  • Ξάνθη-Λεβαδειακός 4-0
  • Άρης-Πανιώνιος 1-0
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 54















2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 42















3. ΠΑΟΚ 40















4. ΑΕΚ 35















5. ΛΑΡΙΣΑ 31















6. ΑΡΗΣ 31















7. SΚODA ΞΑΝΘΗ 28















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28















9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 25















10. ΗΡΑΚΛΗΣ 25















11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 24















12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 23















13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22















14. ΟΦΗ 17















15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center