the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Πρωταθλητισμός των Χορηγών...

Ανεξάρτητα απ' την ομαδική μας προτίμηση που είναι ολοφάνερη, (γαύροι μέχρι το τελευταίο λέπι μας χαχαχα), πρέπει να πούμε πως δε μας χάλασε και τόσο που βγήκαμε εκτός του Champions Leauge, αυτό αφορά τις ΠΑΕ, και τους οργανωμένους οπαδούς, εμείς ούτε μέτοχοι είμαστε ούτε οργανωμένοι οπαδοί. Εντάξει στο παιχνίδι είναι και η ήττα και μάλιστα καμιά φορά και η πολύ βαριά ήττα, ωστόσο όμως καμιά φορά μπορεί να κάνει και καλό.
Χρόνια τώρα τις ώρες που έπαιζε η ομάδα μας στο Champions Leugue επιλέγαμε να κάνουμε εκείνες τις ώρες τις εκπομπές μας, όχι γιατί δεν αγαπάμε την ομάδα μας. Αλλά για μας, άλλο είναι η αγάπη μας για μια ομάδα και άλλο η συνειδητή επιλογή μιας ΠΑΕ, να εξιδανικεύει τους "χρυσοφόρους ομίλους" για να αναδιαρθρώσει τους ισολογισμούς της με κέρδη περνώντας ως συνειδητή ιδεολογική κατεύθυνση αυτή της Ευρωπαϊκής συνείδησης μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής συναίνεσης.
Αυτή η συνειδητή πλύση εγκεφάλου μας είναι ξένη και συνειδητά εδώ και 12 χρόνια δεν παρακολουθούμε την ομάδα μας στην Ευρώπη, γιατί εμάς προσωπικά δε μας ενδιαφέρει να γινόμαστε άλλοθι στους χορηγούς και στο θέαμα που φροντίζει να καλλιεργεί τη λογική του "κοινού Ευρωπαϊκού σπιτιού στον πρωταθλητισμό του πολυεθνικόυ κεφαλαίου".
Απ' αυτή την άποψη δε μας πειράζει καθόλου που αποκλειστήκαμε, αλλά από ποιούς αποκλειστήκαμε και δε μιλάμε για το επίπεδο ποιότητας της Ανόρθωσης, αλλά του ότι αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που μαζί με το ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ(Λάρνακας), αποτελούν τους πιο επίσημους πυρήνες των Χρυσαυγιτών στη Κύπρο.

Collectiva Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center