the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Super League Τρίτη Αγωνιστική

Τέλειωσε και η τρίτη αγωνιστική απ' τις 28 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη προηγούμενη είναι ότι οι προβλέψεις μας είτε για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είτε για αυτές που θα παίξουν καλή μπάλα συνεχίζουν να μην πέφτουν και πολύ έξω.
Ξεκινάμε με το πρωτοπόρο Ολυμπιακό όπου όλα δείχνουν ότι αρχίζει και δένει και ναι μεν σύμφωνα με τα προηγούμενα δείγματα γραφής έδειχνε ομάδα τακτικής, χτες μας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σε επίπεδο τακτικής και σε επίπεδο ατομικών ενεργειών πράγμα που απαιτεί υλικό το οποίο κατά γενική ομολογία διαθέτει. Χτες δεν έδειξε ομάδα δευτέρου ημιχρόνου(ειδικά στις αρχές του ήταν ίσως το χειρότερο σημείο του), όπου ο πολύ καλός Πανσεραϊκός έδειξε τα δόντια του και αν ο Νικοπολίδης δεν ήταν σχεδόν αλάνθαστος το σκορ σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να ήταν 2-1 αντί για 2-0,με ότι συνεπάγεται με τα περαιτέρω. Όμως η μεγάλη κλάση ορισμένων παιχτών του φάνηκε εκεί ακριβώς στο 65-70, όταν Γκαλέττι, Μπελούτσι, Λέτο, Ντουντού και Οσκάρ όταν ήθελαν απλά ζωγράφιζαν δίνοντας μόνο ένα 45-50% των δυνατοτήτων τους. Αυτό που μένει είναι να έχει συνέχεια και συνέπεια, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της χώρας και στο επόμενο διάστημα και να μην είναι Dr Jekyl - Mr Hayde όπως είναι συνήθως τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως τίτλων γιατί με το υλικό που έχει πρέπει να τους τελειώνει εδώ και χρόνια απ΄τη μέση της σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός άσχετα με το τι λένε οι "φίλα προσκείμενοι" σε αυτόν δημοσιογράφοι για την τάχα κακή αμυντική λειτουργία του για ένα εικοσάλεπτο το Σάββατο, δίνοντας στον Άρη τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί χωρίς όμως να μπορεί να βάλει γκολ πέραν του πρώτου, έκανε το κομμάτι του μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και πέρασε μέσα από μία έδρα που συχνά πυκνά χάνει βαθμούς, νικώντας τον Άρη Θεσσαλονίκης χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα με χαρακτηριστικά σπουδαίας ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο (πάντα ήξερε) και συνεχίζει να είναι ένα απ' τα τρία μεγάλα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, άσχετα αν έχει τα εργαλεία που χρειάζεται ο πολύ σπουδαίος Τεν Κάτε, όπως δεν τα είχαν οι προηγούμενοι πολύ καλοί προπονητές οι οποίοι πολεμήθηκαν απ' τους μάνατζερ.
Η ΑΕΚ, αν εξαιρέσει κανείς το τρίο Αρτζεντίνο και ειδικά τον ίσως καλύτερο για μας παίχτη του πρωταθλήματος Πελετιέρι, συνεχίζει να προβληματίζει τους οπαδούς της. Ανεξάρτητα με την ακύρωση ενός κανονικότατου τέρματος, στο Β ημίχρονο αν δεν είχε αντίπαλο ομάδα της Θεσσαλονίκης και είχε μια άλλη ομάδα που ξέρει να σκοράρει και άλλα δυο κανονικά γκολ να της ακύρωναν δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να τιθασεύει το ματς Σίγουρα είναι καλύτερη απ' τη περσινή ΑΕΚ και καλύτερη χωρίς το Ρίμπο, αλλά αν δε βελτιωθούν συνολικά οι Τσιμπούρ, Χουαν Φράν, Μπασινάς(που δε πιστεύουμε ότι μπορεί), Ράμος(να έχει περισσότερο αμυντικά καθήκοντα) και αν στο κέντρο της άμυνας δε συσχετιστούν Μαϊστόροβιτς και Κυργιάκος, τότε στη συνέχεια ο δικέφαλος του νότου θα έχει προβλήματα στη συνέχεια αν και είναι ακόμα αρχή.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι πολύ καλός και ευτυχώς γι αυτόν που έφυγαν δυο νέοι παίχτες που εδώ που τα λέμε δεν βοήθησαν και ιδιέτερα το δικέφαλο του Βορά τα προηγούμενα χρόνια πουλήθηκαν ακριβότερα απ' την αξία τους και με τη προσθήκη τεσσάρων πολύ καλών ποδοσφαιριστών Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Κοντρέϊρας και τους Ίβιτς. Χαλκιά ο ΠΑΟΚ δείχνει να επιστρέφει στην παλιά του "Αίγλη" και να ξεφεύγει έστω και προσωρινά απ' τη χρόνια μιζέρια που τον κατέτρωγε στη κυριολεξία.
Ο Έργο δε κατάφερε να νικήσει το "σκληροτράχηλο" Λεβαδειακό και να είστε σίγουροι πως αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα για το μέλλον και ίσως να κάνει το μπαμ την ερχόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9















2. ΠΑΟΚ 7















3. ΑΕΚ 7















4. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 7















5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6















6. SΚODA ΞΑΝΘΗ 6















7. ΛΑΡΙΣΑ 4















8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4















9. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4















10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4















11. ΑΡΗΣ 3















12. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3















13. ΟΦΗ 2















14. ΗΡΑΚΛΗΣ 1















15. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0
















ΥΓ* ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center