the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Super League Έκτη Αγωνιστική

Τέλειωσε και η έκτη αγωνιστική απ' τις 24 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη προηγούμενη είναι ότι οι προβλέψεις μας είτε για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είτε για αυτές που θα παίξουν καλή μπάλα συνεχίζουν να μην πέφτουν και πολύ έξω όπως και τις προηγούμενες φορές.
Ξεκινάμε με το πρωτοπόρο Ολυμπιακό που συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα και παρότι
η νίκη του Ολυμπιακού ήρθε πιο δύσκολα από το τι δείχνει το αποτέλεσμα του δίνει τη δυνατότητα να πάει με άλλο αέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης στην ερχόμενη Κυριακή και να μιλάει από τώρα για την σκληρότητα που το να αντιμετωπίζουν έως τώρα όλοι αντίπαλοι του.
Αν στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια συγκεντρώσει 10 βαθμούς, τότε εκ του ασφαλούς θα μιλάμε για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' το πρώτο κι όλας γύρο. Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά γιατί τα δύσκολα πέρασαν με μια απώλεια και αυτή πλαστή στο Ηράκλειο (ΟΦΗ, Ξάνθη, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης), αλλά στη δεύτερη πεντάδα αγώνων έρχονται τα πολύ δύσκολα (Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Εργοτέλης) και εκεί κατά τους γράφοντες θα κριθούν πολλά για τους ερυθρόλευκους μιας και οι έξι πρώτες αγωνιστικές ανήκουν στην ιστορία.
Όσο και αν η ΑΕΚ έχει ένα απ' τα κορυφαία αμυντικά χαφ στην Ευρώπη, τον Αγκουστίν Πελετιέρι και κατά την άποψη μας, ό εν λόγω το "χταπόδι" δηλαδή, όσο και αν έχει στις τάξεις της 2 υπερπαίκτες Σκόκο και Μπλάνκο, όσο και αν η Ένωση στα δύσκολα crash test πέρασε σχεδόν αλώβητη, νίκησε στο Αθηναϊκό ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, νίκησε τον Ηρακλή, πήρε ισοπαλία στο "καμίνι" της Τούμπας και στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχασε δύσκολα απ' τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη, χτες σε ένα θεωρητικά "δικό" της παιχνίδι σκόνταψε και αυτό είναι κατά τη γνώμη μας για την ΑΕΚ η πρώτη μεγάλη απώλεια γιατί έρχονται τα ευκολότερα και αν δε σκοντάψει με τους Ξάνθη, Εργοτέλη, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα, θα γελάσει πολύ δυνατά κλείνοντας πονηρά το μάτι στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα για παραπέρα το βλέπουμε κομματάκι δύσκολο εκτός και αν ενισχυθεί συγκλονιστικά το Γενάρη, αλλά μέχρι τότε έχουμε να φάμε πολύ ψωμί.
Όσον αφορά τώρα το ντέρμπι της Τούμπας, ο έτερος διεκδικητής του τίτλου ο Παναθηναϊκός, σκόνταψε σε ένα θεωρητικά "δικό του ματς" απέναντι σε ένα άδειο από απώλειες ΠΑΟΚ.
Ο δικέφαλος του βορρά στο α' μέρος είχε τις ευκαιρίες(μη φανταστεί κανείς τις τρομερές ευκαιρίες) και στο δεύτερο η δεύτερη σε ιστορία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Ο Παναθηναϊκός έχασε πόντους στο κυνήγι του τίτλου αλλά όχι και τίποτε το σπουδαίο, αν και κατά τη γνώμη μας ακόμα και αν έχανε θα έχανε απ' τον ΠΑΟΚ που στη τελική είναι μια δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα.
Στα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του Πανιωνίου με ένα Ρεκόμπα, να θυμίζει Λιτοφτσένκο στις πάσες και με τη δική του συμβολή η ομάδα της πλατείας νίκησε στο άλλο ντέρμπι τον Άρη, Ο Ηρακλής βρήκε μπροστά του τον πολύ καλό Εργοτέλη, ενώ ο ΟΦΗ πέταξε 3 βαθμούς όχι γιατί δεν έπαιξε μπάλα, αλλά γιατί όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη κερκίδα...
Όσο για τους υπόλοιπους οι λευκές ισοπαλίες ήταν το κερασάκι στη τούρτα σε μια αγωνιστική που ήταν άδεια σε όλα εκτός φυσικά του Ολυμπιακού του Εργοτέλη και του Θρασύβουλου...

18/10 16:45 Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0
18/10 16:45 Ηρακλής - Εργοτέλης 0-0
18/10 19:00 Πανιώνιος - Αρης 2-1
19/10 15:00 Λεβαδειακός - Ξάνθη 0-0
19/10 15:00 ΟΦΗ - Θρασύβουλος 1-3
19/10 16:45 ΑΕΚ - Λάρισα 1-1
19/10 19:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0
19/10 19:00 Ολυμπιακός - Πανθρακικός 2-0

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16















2. ΠΑΟΚ 12















3. SΚODA ΞΑΝΘΗ 11















4. ΛΑΡΙΣΑ 11















5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10















6. ΑΕΚ 9















7. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 9















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8















9. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 8















10. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 7















11. ΑΡΗΣ 6















12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 6















13. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4















14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3















15. ΟΦΗ 3















16. ΗΡΑΚΛΗΣ 3



ΥΓ*1 Παναθηναϊκός και Εροτέλης έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

ΥΓ*2 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center