the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Super League έβδομη Αγωνιστική

Τέλειωσε και η έβδομη αγωνιστική απ' τις 23 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη προηγούμενη είναι ότι οι προβλέψεις μας είτε για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είτε για αυτές που θα παίξουν καλή μπάλα συνεχίζουν να μην πέφτουν και πολύ έξω όπως και τις προηγούμενες φορές.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα υπάρχει ένας μόνο αήττητος και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, που όμως βλέπει τον Ολυμπιακό από τη δεύτερη θέση με μόνο ένα βαθμό διαφορά.
Ξεκινώντας απ' τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας πρέπει να πούμε πως όταν έχεις πολλούς παίχτες με προσωπικότητα και όταν δε βάζεις τέρματα που σταματάνε σε ένα βράχο όπως ο Σηφάκης όχι μόνο δε νικάς, αλλά αν φας πρώτος γκολ αποδιοργανώνεσαι και από αυτή τη πλευρά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχασε δίκαια.
Το είχαμε πει ότι τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό, αλλά απ' ότι φαίνεται φέτος για βασικούς αντιπάλους θα έχει τον ΠΑΟΚ και το Πανιώνιο και μετά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, που συνεχίζουν να είναι σκιά του εαυτού τους προς τέρψιν του μεγαλομετόχου του ΠΑΟ που έχει τη βασική χορηγία του δικεφάλου του βορά και βλέπει από θέση ισχύος τους υπολοίπους που δεν έχουν ακόμα πείσει.
Αν ο ΠΑΟΚ περάσει και από το Καραΐσκάκη θετικά με ισοπαλία η και νίκη, τότε ο πρωταθλητής χειμώνα θα είναι αυτός.
Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν έχουν πείσει και εδώ φαίνεται η κακή εικόνα και των δυο απ' την Ευρώπη κι όλας. Αν η ΑΕΚ αποκλείστηκε απ' την Ομόνοια και ο ΠΑΟ έφαγε 3 την Ανόρθωση, δείχνει πως αν η Ομόνοια που διέσυρε στο ντέρμπι της Κύπρου τη περσινή πρωταθλήτρια Ανόρθωση και απέκλεισε την ΑΕΚ, συμμετείχε το Champions Leauge θα είχε ξεπεράσει τα 3 επί του ΠΑΟ.
Δε θα σταθούμε περισσότερο στα υπόλοιπα παιχνίδια παρά μόνο στον εκπληκτικό Πανιώνιο που διέλυσε τον πολύ καλό Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 5-2 και έδειξε πως φέτος θα κάνει πάρτι με όποιον και να παίξει, ίσως και με τον Ολυμπιακό στη Ν.Σμύρνη όμως.
Να πούμε πως άλλη ομάδα δε θα περάσει εύκολα στο Παγκρήτιο με τον Έργο, εξάλλου ένας εκ' των διεκδικητών του τίτλου ο ΠΑΟΚ είχε φέρει ισοπαλία.

  • Α' Γύρος - 7η αγωνιστική
  • Λάρισα-Πανθρακικός1-2
  • Ξάνθη-Πανσερραϊκός2-1
  • Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακός3-1
  • Αστέρας Τρίπολης-Ο.Φ.Η.2-2
  • Εργοτέλης-Πανιώνιος2-5
  • Άρης-Ολυμπιακός1-0
  • Θρασύβουλος -Α.Ε.Κ.3-3
  • Παναθηναϊκός-Ηρακλής2-2
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16















2. ΠΑΟΚ 15















3. SΚODA ΞΑΝΘΗ 14















4. ΛΑΡΙΣΑ 11















5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11















6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11















7. ΑΕΚ 10















8. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 9















9. ΑΡΗΣ 9















10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 8















11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 7















12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7















13. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 7















14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 4















15. ΟΦΗ 4















16. ΗΡΑΚΛΗΣ 4

Αύριο πραγματοποιείται το αναβληθέν παιχνίδι του ΠΑΟ με τον Εργοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center