the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Κυανή Ακτή - Χανιά μέσω Σούδας...

Δεν αντέχονταν οι αηδίες του αντιπροέδρου που με σοβαρό στόμφο τις παρουσίαζε ως θέσφατες και ανεπίδεκτες κριτικής.
Δεν είχαμε και πολύ όρεξη και προετοιμάσαμε την κούρσα για διαδρομή και μπάνιο με προορισμό την Κυανή Ακτή στο Δήμο και στην Επαρχία Αποκορώνου.
Η διαδρομή ενδιαφέρουσα αν και δύσκολη μιας και φύγαμε κάπως αργά και το κολύμπι θα έπρεπε να είναι το πολύ 20λέπτο, η αλλαγή άμεση και η επιστροφή με το φως της ημέρας.
Η απόσταση 35 χλμ και το πήγαινε ήταν πολύ εύκολο, σε σχετικά γρήγορο τέμπο ξεκούραστο και με μ.0 28,84 χλμ την ώρα ελέω άπνοιας.
Η επιστροφή ήταν πολύ ζόρικη μιας και είχε αρκετή κίνηση στην εθνική οδό Χανίων - Ηρακλείου η ΒΟΑΚ και τραβήξαμε ένα κομμάτι από το λιμάνι της Σούδας μέχρι την Αγορά που είναι και το κέντρο της πόλης.
Στο λιμάνι της Σούδας θα δείτε και συμμαχικό πολεμικό πλοίο που επέστρεψε από το Λυβικό πέλαγος...
Όπως και στο προηγούμενο βίντεο δεν πραγματοποιήσαμε καμία βελτιστοποίηση και καμία παρεμβολή τύπου μοντάζ.
Η απόσταση είναι 10χλμ και η εικονογράφηση ξεκινάει από το Λιμάνι της Σούδας(το Νότιο Ανατολικότερο προάστιο της πόλης) και καταλήξει στο κεντρικότερο σημείο την Δ.Αγορά, ο μ.ο ταχύτητας είναι στο κομμάτι Κ. Ακτή - Σούδα 28,2 και στο κομμάτι που παρατίθεται 22,1χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center