the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

To express του Leningrad

Και στον υγρό και αλλά και στον κλασσικό στίβο, ποτέ δεν λατρεύαμε, ούτε αγαπούσαμε τις ταχύτητες,(όχι ότι είναι ανάξιες λόγου τουναντίον θα λέγαμε), αλλά αυτό που μας δημιουργούσε ιδιαίτερη εγκεφαλική διέγερση ήταν οι μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, γιατί αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η τακτική και η τεχνική, όχι η δύναμη και η δυναμική των σπριντ.
Τό ίδιο φυσικά και στην ποδηλασία, ουδέποτε μας ενδιέφερε αυτή της πίστας που είναι σπριντ, αλλά αυτή των μεγάλων αποστάσεων.
Από μικρά παιδιά λατρεύαμε αυτό που οι περισσότεροι μισούσαν γιατί δεν παρήγαγε θέαμα, εμείς ποτέ δεν ήμασταν θεατές, δεν θεωρούμε τον αθλητισμό θέαμα γιατί τον έχουμε ζήσει και συνεχίζουμε να τον ζούμε στις επίπονες μεγάλες αποστάσεις που απαιτούν συγκέντρωση, τακτική και φυσική κατάσταση ενός μυϊκού συτήματος που δεν είναι απ' εδώ μέχρι την Γουαδελούπη.
Στην παρακάτω φωτογραφία παραθέτουμε τον ίσως μεγαλύτερο 1500ρη όλων των εποχών στην κολύμβηση το Express του Λένινγκραντ, τον Vladimir Salnikov τον πρώτο που κολυμπάει τα 1500μ ελεύθερο σε λιγότερο από 15 λεπτά (14.58.27) στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας και χωρίς την διαστημική τεχνολογία των "μαγικών μαγιώ" από δέρμα Καρχαρία. Στην καριέρα του θα κερδίσει 4 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (3 στη Μόσχα, 1 στη Σεούλ)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center