Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Καλημέρα SUPER LEAGUE, καληνύχτα πρώτη αγωνιστική.


Τέλειωσε και η πρώτη αγωνιστική απ' τις 30 της Super League και αυτό που είδαμε είναι ότι από πέρυσι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στην πραγματικότητα.
Οι ίδιες γκρίνιες, το ίδιο σκηνικό και φυσικά οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Μπορεί να μπήκαν οι πολύ - μετοχικότητες απ' το παράθυρο, αλλά το σύνθημα "Τζίγκερ Θεέ πάρε τη ΠΑΕ", ξαναβγήκε στον αέρα!!!
Εμείς το λέγαμε πως οι εσωτερικές κόντρες των "πολυμετοχικών" , θα ρίξουν στα χαμηλά το μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας και το δεύτερο στην Ελλάδα(σύμφωνα με τα πρωταθλήματα και το λαό που διαθέτει). Θα μας πείτε είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται.
Δε βγάζουμε κανένα πρωταθλητή από τώρα, ωστόσο οι ομάδες που θα δείξουν χαρακτήρα είναι κυρίως αυτές που ξεκίνησαν με το δεξί και κανά δύο άλλες...
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, ο Εργοτέλης και ο Πανσεραϊκός με τη Λάρισα, τη Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι οι ομάδες που θα παίξουν καλή μπάλα φέτος, απλά κατά τη γνώμη μας ο Ολυμπιακός tvn 80.000.000€ βρίσκεται λόγω μπάτζετ ένα κλικ πιο πάνω απ' την ΑΕΚ και η AΕΚ πολλά περισσότερα απ' τους υπόλοιπους....
Φυσικά όταν λέμε ότι ο Παναθηναϊκός των 35.000.000€ δε θα πάει πολύ ψηλά εννοούμε ότι θα κατακτήσει μια εκ' των τριών θέσεων που είναι καπαρωμένη από τώρα γι αυτόν, αλλά με τα χρήματα που δαπάνησε και με τα όνειρα που καλλιέργησε στους οπαδούς του ήταν μόνο για τη πρώτη και μόνο για τη πρώτη θέση.

Radio Collectiva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center