the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Super League δέκατη Αγωνιστική

Τέλειωσε και η δέκατη αγωνιστική απ' τις 20 που απομένουν για τη Super League και αυτό που είδαμε σε σχέση με τη προηγούμενη είναι ότι οι προβλέψεις μας είτε για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είτε για αυτές που θα παίξουν καλή μπάλα συνεχίζουν να μην πέφτουν και πολύ έξω όπως και τις προηγούμενες φορές.
Το ντέρμπι ήταν όπως το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός έχοντας κρατήσει δυνάμεις απ' το ντέρμπι των αιωνίων περιμένοντας το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραΐσκάκη την Κυριακή που μας πέρασε, φάνηκε πιο έτοιμος, πιο διαβασμένος και με την υπομονή που τον διακρίνει ιδιαίτερα φέτος κατάφερε κουράζοντας τον ΠΑΟΚ(μεγάλος μ.ο ηλικίας και με φυσική κατάσταση ενός ημιχρόνου) ειδικά στο Β' ημίχρονο να πάρει αυτό που θέλει και αν ήταν περισσότερο εύστοχος στα σουτ του Γκαλλέττι το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Φυσικά ο πολύ καλός ΠΑΟΚ , δεν είχε, (στις δυο ευκαιρίες που του δόθηκαν), την απαιτούμενη υπομονή για την επίτευξη τέρματος και έτσι η αγωνιστική αυτή ανήκει στο παρελθόν με τις δυο ομάδες να κοιτάζουν με αισιοδοξία την επόμενη αγωνιστική στο μαραθώνιο της φετινής Super League που φυσικά και δεν έχει βγάλει πρωταθλητή.
Θα ήταν αφέλεια μεγατόνων να πίστευε κανείς πως από τώρα θα χριστεί πρωταθλητής. Όσοι προσπαθούν να χρίσουν τον Ολυμπιακό ως τέτοιο το κάνουν εκ του πονηρού και στο τέλος, με την πρώτη στραβή, θα τα βάλουν με τον Βαλβέρδε βγάζοντας τον "άχρηστο".
Ο Ηρακλής ευτυχώς βρίσκει το δρόμο του, ο Πανιώνιος και η Λάρισα, μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι για τους πρωτοπόρους ερυθρόλευκους και καραδοκούν πίσω του οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη.
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μια απ' τα ίδια και αν θέλετε τη γνώμη μας ότι και να αλλάξει και στους δυο, θα συνεχίσουν να κάνουν στραβοπατήματα μιας και δεν έχουν και οι δυο προσανατολισμό ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο ενώ κυρίως ο Παναθηναϊκός έχουν πολύ καλό υλικό.
Ακόμα και ο "πρίγκηπας του Νερέτβα" να αναλάβει έναν απ' τους δυο, θα είναι δύσκολο να βρουν τη χημεία που απαιτείται, χωρίς να σημαίνει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.
Το πρωτάθλημα για τέτοιες φανέλες τελειώνει μόνο όταν στεφθεί ο πρωταθλητής, η δεν υπάρχουν δυνατότητες να βρεθούν βαθμοί που θα ισοφαρίσουν η θα ξεπεράσουν τον όποιο αντίπαλο που είναι στην κορυφή.

10η αγωνιστική

  • Λάρισα-Παναθηναϊκός1-1
  • Άρης-Αστέρας Τρίπολης1-1
  • Α.Ε.Κ.-Πανσερραϊκός0-0
  • Λεβαδειακός-Ο.Φ.Η.2-1
  • Εργοτέλης-Θρασύβουλος 1-2
  • Πανθρακικός-Ξάνθη0-0
  • Πανιώνιος-Ηρακλής0-2
  • Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ.2-0

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23
2.ΠΑΟΚ 19
3.SΚODA ΞΑΝΘΗ 19
4.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16
5.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15
6.ΑΕΚ 15
7.ΑΡΗΣ 14
8.ΛΑΡΙΣΑ 13
9.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12
10.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12
11.ΗΡΑΚΛΗΣ 11
12.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11
13.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 9
14.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 9
15.ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 7
16.ΟΦΗ 7


Radio collectiva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center