the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Δώστε το στην Ολλανδία να τελειώνουμε....

Από χτες για μας το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζει μονάχα για το μικρό τελικό και ηθικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι η Ουρουγουάη ανεξάρτητα ποιος θα το πάρει, για μας δεν έχει καμία σημασία.
Από τα προκριματικά της ζώνης της Ευρώπης είχαμε προβλέψει πως δυο θα ήταν τα φαβορί.
Το ένα ήταν η Αγγλία του Φάμπιο Καπέλο και τη παρουσία της στα προκριματικά(δεν έπαιζε με καμινάδες, είχε βάθος και ποιότητα) αλλά κυρίως γιατί στη Ν. Αφρική έχει μεγάλη παροικία, άσχετα ότι εκεί τα έκανε θάλασσα.
Το άλλο φαβορί ήταν η Ολλανδία(όχι για την μπάλα που έπαιζε ούτε φυσικά για την ποιότητα της, μια μέτρια ομάδα είναι. Δεν υπάρχουν μεγάλοι παίχτες σε αυτή την ομάδα πλην του Ρόμπεν που οργανώνει δημιουργεί ολοκληρώνει), αλλά κυρίως γιατί στη Ν. Αφρική είναι σαν να παίζει στην έδρα της, στην ουσία ποτέ η Ν. Αφρική δεν έπαψε να είναι αποικία της(ειδικά εκεί που ήθελε στην βόρεια Ν. Αφρικανική Δημοκρατία που είναι και τα ορυχεία των διαμαντιών), εξάλλου από το 1994 έως και το 2002 οι Ολλανδοί διαμαντάδες έκαναν πάνω από μια ντουζίνα απόπειρες για να ξαναπάρουν τα ηνία της χώρας. Είναι ηλίου φαεινότερο πως σε όλους τους αγώνες έχει την εύνοια της σφυρίχτρας και ας μην ξεχνάμε πως είναι ο εκπρόσωπος της ΝΙΚΕ που σημαίνει πως έχει σειρά.
Φυσικά στην πορεία προέκυψε και η Αργεντινή με το υλικό που είχε και τις νίκες που έκανε στα φιλικά 0-3 νίκησε τη Γερμανία στο Μόναχο, 1-2 την Ρωσία στη Μόσχα, 2-0 την πρωταθλήτρια της Αφρικής Αίγυπτο, και την Γκάνα επίσης με 2-0.
Η παρουσία της εν γένει στο μουντιάλ μέχρι το παιχνίδι με τη Γερμανία που αντικειμενικά δεν ήταν για 4-0 ήταν καλή, ωστόσο όμως διακόπηκε βίαια και φυσικά απέδειξε πως οι οπαδοί της ξέρουν από μπάλα αφού την υποδέχτηκαν ως νικητή στο αεροδρόμιο του Μ. Αϊρες.
Δεν έχουμε να γράψουμε τίποτα περισσότερο γιατί για μας το Μουντιάλ έχει τελειώσει και ηθικός πρωταθλητής είναι η Ουρουγουάη.
Όσον αφορά τον άλλο ημιτελικό δεν μας αφορά ποιος θα περάσει άσχετα με τις προβλέψεις του χταποδιού(τι μπαταριές και αυτές), πάντως ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμανία, μας είναι ποιο συμπαθείς οι Γερμανοί μετανάστες της Γκάνας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Κροατίας που απαρτίζουν την Νάσιοναλ Μανσαϊφ του Γιοακιμ Λεμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center