the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Από Diego σε Diego....

Εντάξει μπορεί η αγαπημένη μας Αργεντινή να έφυγε και με βαρύ σκορ από τα πάντσερ που μόνο πάντσερ δε θύμιζαν αλλά μια ομάδα πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη με παίχτες ποιότητας όπως ο Μίλερ, ο Κεντήρα και ο Οζίλ, ωστόσο για μας τα παιδιά του Ντιέγκο όπως το "Απάτσι", ο Καρλίτο θα είναι για πάντα στην καρδιά μας. Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι χαρήκαμε ιδιαίτερα που πάνω από 10000 Αργεντινοί οπαδοί της "Albiseleste" υποδέχτηκαν την ομάδα του Ντιέγκο σαν νικητή στο Αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.
Κ. Αθλητικογράφοι είστε πολύ μικροί για να μιλάτε τόσο απαξιωτικά για το Ντιέγκο και σας θυμίζουμε πως ένας άλλος Ντιέγκο (που τόσο έχετε απαξιώσει από την εποχή της M.United και εσείς και ο Σερ Αλεξ & τόσο πολύ αγαπάτε ) περιμένει στη γωνία.
Σας λέμε επίσης πως το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο το δημιούργησε η σοσιαλιστική ΕΣΣΔ του μεγάλου Νέτο και πριν από αυτή η σοσιαλιστική Ουγγαρία του μέγιστου Φέρεντς Πούσκας και όχι η Ολλανδία. Οι "ιπτάμενοι Ολλανδοί" πριν γνωρίσουν τι ήταν αυτό δείτε τις πορείες της πριν το 1974, αφήστε που η σημερινή Ολλανδία δε βλέπετε γιατί δεν έχει καμία σχέση από το 1996 και έπειτα με το "ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο".
Σήμερα μέχρι όπου και αν φτάσει ακόμα και στο μικρό τελικό, θα είμαστε με την "Seleste" την Ουρουγουάη των 3.700.000 κατοίκων που έχει μαζί με την Αργεντινή πάρει 14 Copa America η κάθε μία, όταν η Βραζιλία το 2007 πήρε το 6ο, που στον μικρό τελικό για να αποκλείσει την "Seleste" έπρεπε να πάμε στην παράταση για να αποκλειστεί το καμάρι της βορειοανατολικής όχθης του ποταμού Λα Πλάτα.
Από τον αγώνα με τη Γαλλία γυάλιζε το μάτι της παρέας του Φορλάν, που χωρίς τον Σεβαντόν και τους άλλους παιχταράδες που δεν πήρε ο Όσκαρ Ταβάρεζ, τα πάνε περίφημα και σήμερα θα έχουν απέναντι τους μια από τις χειρότερες Ολλανδίες που έχουμε δει και που όλοι την χρήζουν φαβορί.
Κόντρα σε όλους αυτούς τους "αθλητικογράφους" της απεραντολογίας, αυτών που υποστηρίζουν συνειδητά το για μας τελειωμένο Δυτικοευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από την εποχή του σχεδίου Μποσμάν(τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα), που λοιδορούσαν το μέγιστο Ντιέγκο Μαραντόνα. Εμείς είμαστε με αυτούς που γυαλίζει το μάτι τους, που μπορεί να μην έχουν την παιδεία των Ευρωπαίων(αν την είχαν και αυτοί και οι Αφρικανοί θα είχαν ξεχάσει οι Ευρωπαίοι τι σημαίνει παγκόσμιος τίτλος και όχι μόνο αυτό), όσο και αν τους μπαίνει και έχουν βάλει στο μάτι ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, όσο και αν διαστρεβλώνουν το ποδόσφαιρο των Ουργουγουανών ως "θανατηφόρο"(μόνο τέτοιο δεν είναι εδώ και δυο δεκαετίες), τόσο εμείς θα τους πάμε κόντρα...Μπορεί να χρησιμοποιούν τη λαϊκή σοφία ως εργαλείο σπίλωσης της αξίας της "Seleste", ωστόσο όσο και αν τους έχουν παρομοιάσει με ξυλοκόπους με τη λογική "κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα", ελπίζουμε και θέλουμε οι ποδοσφαιρικοί απόγονοι του μέγιστου Έντσο Φραντσέκολι, να βγάλουν μάτια, να πετάξουν στα αζήτητα τους υπερόπτες Ολλανδούς και να στείλουν στο καναβάτσο της ιστορίας τα παπαγαλάκια του "άθλιας" διαστρέβλωσης της ιστορίας.

Collectiva sports



Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center