the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Super league 16η αγωνιστική

Έχουμε την αίσθηση πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε και πολύ με το τι έγινε στην 16η αγωνιστική και πρώτη του 2ου γύρου, ούτε να βγάλουμε κάποια ιδιέτερα συμπεράσματα γι' αυτή την αγωνιστική, τη στιγμή που η Γάζα δολοφονειται. Απλά απομένουν 14 ακόμη και αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να είναι σοβαρός και να παίζει σε κάθε αγώνα με ένα 40% των δυνατοτήτων του λες και παίζει σαν σε κάποιο ντέμπι, απλά θα είναι ο πρωταθλητής. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Το ντερπι ήταν μια σούπα και μισή και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με δυο ομάδες κατώτερες της φανέλας τους και με τους μισούς παίχτες τους να είναι αλλού(πλην Σκόκο και Σάχα) και πως να μην είναι αλλού, μήπως οι περισσότεροι απ' αυτούς ξέρουν μπάλα; Καλό θα είναι να μην είμαστε αφελείς καλοί οι ύμνοι στους δυο προπονητές που είναι αξιόλογοι, αλλά είναι και απαρχαιωμένοι, όπως και ο Γιάτσεκ που σχολίαζε τον αγώνα.
Ναι το πέναλτι ήταν, αλλά να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια στη λεωφόρο είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΟ, το 2003 και πως πέρυσι μέσα στο Καραϊσκάκη του χάρισαν ανύπαρκτο τέρμα και παρολίγον να τιναχτεί ένα πρωτάθλημα στον αέρα, γιατί μη μας πει κανείς πως κρίθηκε στην υπόθεση Βάλνερ, όταν είχαν χαριστεί στον ΠΑΟ δυο βαθμοί που δεν τους είχε πάρει με κανονικό τρόπο.
Δυστυχώς όμως όλα εδώ πληρώνονται και για όλους, σταματάμε όμως εδώ γιατί υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα και λόγω τις ιδιαιτερότητας της κατάστασης στη Γάζα, τα λόγια για το πιο σοβαρό απ' τα ασόβαρα πράγματα όπως το ποδόσφαιρο δεν παίζουν κανένα ρόλο...

Radio Collectiva

  • Β' Γύρος - 16η αγωνιστική
  • Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ.0-0
  • Λεβαδειακός-Άρης2-0
  • Πανσερραϊκός-Ηρακλής07/01 16:45
  • Θρασύβουλος -Λάρισα0-0
  • Εργοτέλης-Πανθρακικός0-1
  • Ξάνθη-Πανιώνιος0-0
  • Π.Α.Ο.Κ.-Ο.Φ.Η.2-0
  • Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός0-1
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39















2. ΠΑΟΚ 33















3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30















4. ΑΕΚ 25















5. ΑΡΗΣ 23















6. SΚODA ΞΑΝΘΗ 22















7. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 22















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 22















9. ΛΑΡΙΣΑ 22















10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19















11. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19















12. ΗΡΑΚΛΗΣ 18















13. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14















14. ΟΦΗ 11















15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 10















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center