the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Super League δέκατη έβδομη Αγωνιστική

Έχουμε την αίσθηση πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε και πολύ με το τι έγινε στην 17η αγωνιστική και δεύτερη του 2ου γύρου, ήταν απ' αυτές που θα περάσουν στην ιστορία είτε για τη μεταγραφολογία, είτε για τα περί διαιτησίας.
Απλά απομένουν 13 ακόμη και αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να είναι σοβαρός και να παίζει σε κάθε αγώνα με ένα 40% των δυνατοτήτων του λες και παίζει σαν σε κάποιο ντέμπι, να μην μένει από δυνάμεις και να είναι περισσότερο εύστοχος απλά θα είναι ο πρωταθλητής.
Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν.
Για μας το πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα υγείας που ταλανίζει τον ίσως μεγαλύτερο ξένο επιθετικό που πέρασε απ' την Ελλάδα μετά τον Όλεγκ Προτάσοφ, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Ελπίζουμε πως αυτός ο μεγάλος επιθετικός θα βγει νικητής στη ζωή και ας κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Για τη διαιτησία δε θα πούμε και πολλά πράγματα, απλά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα όλοι πληρώνουν και όλοι έχουν "δίκιο", όμως κανείς απ' τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο δεν έχει το δικαίωμα να φωνάζει ότι αδικήθηκε, ακόμα και σε περιπτώσεις που σηκώνουν συζήτηση, μέχρι εκεί όμως γιατί η διαιτησία αποτελεί άλλοθι για να μην παίζουμε μπάλα.
Απλά πέραν της επισήμανσης τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί. Πρέπει να είναι τόσο κραυγαλέα η διατησία που να βγάζει μάτια, όπως τότε το 1986 στο μουντιάλ του Μεξικό όταν πέταξαν την Σ.Ένωση εκτός με 3 καθαρά οφσάιντ γκολ.
Ναι ήταν οφσάιντ το πέναλτι και ευτυχώς που δε μπήκε το γκολ, όπως ήταν πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, όμως και στις 3 περιπτώσεις που αφορούσαν τον Φλίσκα της Ξάνθης(καθαρή περίπτωση πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, της μη αποβολές του Κωστούλα και Σταθάκη και φυσικά το επιθετικό φάουλ του Σουάνη στον Νικοπολίδη.
Στην πραγματικότητα φαλτσοσφυρίγματα είχαμε και για τις δυο πλευρές και όποιοι το κάνουν
ζήτημα μάλλον "περί άλλων τυρβάζουν", θυμίζοντας το Συνασπισμό που πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα.
Το ντέρμπι ήταν μια σούπα και μισή και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δυο ομάδες κατώτερες της φανέλας τους και με τους μισούς παίχτες να φοβούνται τους άλλους μισούς και να κάθονται στην άμυνα με σταυρωμένα τα χέρια.
Καλό θα ήταν να μην είμαστε αφελείς καλοί οι ύμνοι για τον Μπάγιεβιτς, αλλά που είδαν άραγε την αξιόλογη μπάλα που έπαιξε. Ναι είναι σοβαρός και καλός, ναι θέλει χρόνο, ναι θέλει παίχτες , αλλά όπως και ο Σάντος είναι και οι απαρχαιωμένοι και φοβικοί προπονητές μη μας τρελάνουν κι όλας με την Μπαγιεβιτσιάδα, έλεος!!!
Ο Παναθηναϊκός πέρασε απ' τη Κομοτηνή, αλλά στο κύπελλο μάλλον ανάποδα θα είναι τα πράγματα και να είσαστε σίγουροι και σίγουρες, πως ούτε Κρέσπο, ούτε Παλάσιος θα δει ο Παναθηναϊκός, το πολύ πολύ να γυρίσει ο Εντοϊ, ως εκεί.

Radio Collectiva

  • Β' Γύρος - 17η αγωνιστική
  • Ο.Φ.Η.-Ηρακλής2-3
  • Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης2-1
  • Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ.1-0
  • Άρης-Εργοτέλης0-0
  • Πανθρακικός-Παναθηναϊκός1-3
  • Πανιώνιος-Πανσερραϊκός2-0
  • Θρασύβουλος -Λεβαδειακός2-1
  • Ολυμπιακός-Ξάνθη2-1
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42















2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 33















3. ΠΑΟΚ 33















4. ΑΕΚ 28















5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 25















6. ΛΑΡΙΣΑ 25















7. ΑΡΗΣ 24















8. ΗΡΑΚΛΗΣ 22















9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 22















10. SΚODA ΞΑΝΘΗ 22















11. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 20















12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19















13. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14















14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 12















15. ΟΦΗ 11















16. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center