the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Super League εικοστητρίτη Αγωνιστική

Παρελθόν αποτελεί και η εικοστή τρίτη αγωνιστική στη φετινή super leage και απομένουν 7 αγωνιστικές έως τη λήξη του πρωταθλήματος και ο τίτλος που μπορεί να αποδοθεί είναι ο εξής"Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα το ίδιο μένουν". Το έχουμε πει πολλές φορές πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και όσο συνεχίζεται θα έχουμε και άλλου είδους αλλαγές στον πίνακα της βαθμολογίας και στη κορυφή και στο τέλος.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με πολλές ελλείψεις έχασε δίκαια στο Παγκρήτιο, εφόσον για μια ακόμη φορά δεν έκανε γκολ παρά τις πάνω από 4 κλασσικές ευκαιρίες πριν το τέρμα του Έργοτέλη, δείγμα της έλλειψης καθαρού μυαλού στην τελευταία προσπάθεια. Φυσικά για μας καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η έλλειψη του Μπελούτσι στον Ολυμπιακό, αλλά και η συμμετοχή του με διαφορά καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή(και του μοναδικού που ξέρει μπάλα), του Έλληνα Μπελούτσι του Κοστιανικούλη δηλαδή.
Παρότι ό Ολυμπιακός έχασε και οι -14 έγιναν -11 ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά γιατί το -11εύκολα μπορεί να εξανεμιστεί.
Ο Παναθηναϊκός με δυο κεφαλιές καρμπόν από διαφορετικό παίχτη και από σέντρα από τις αντίθετες πτέρυγες νίκησε εύκολα τον "αδιάφορο" Πανιώνιο με 2-1.
Τελικά στον ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής είναι πια κόκκινο πανί, σα να λέμε Άρης η Ολυμπιακός και δεν έχουμε καταλάβει το γιατί. Φυσικά δε μιλάμε για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0, αλλά για το κλίμα που δημιουργείται εδώ και μερικά χρόνια στους μεταξύ τους αγώνες λες και πρόκειται για τη μητέρα όλων των μαχών.
Η ΑΕΚ με τη βοήθεια του κεφαλιού του Μαϊστόροβιτς, εκμεταλλεύτηκε τα άστοχα σουτ των Καρντόσο και Ζαϊρί και πήρε μια δύσκολη νίκη, ωστόσο αυτή η ΑΕΚ συνεχίζει να μη βλέπεται με τίποτα.

Ρ. Κολλεκτίβα

23η Αγωνιστική - Β' Γύρος
  • Θρασύβουλος -Πανθρακικός0-2
  • Λάρισα-Άρης1-1
  • Αστέρας Τρίπολης-Α.Ε.Κ.0-1
  • Εργοτέλης-Ολυμπιακός1-0
  • Π.Α.Ο.Κ.-Ηρακλής1-0
  • Ξάνθη-Ο.Φ.Η.0-0
  • Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός1-0
  • Παναθηναϊκός-Πανιώνιος2-1
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 57















2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 46















3. ΠΑΟΚ 46















4. ΑΕΚ 41















5. ΛΑΡΙΣΑ 35















6. ΑΡΗΣ 32















7. SΚODA ΞΑΝΘΗ 29















8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 29















9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 28















10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 27















11. ΗΡΑΚΛΗΣ 26















12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 25















13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22















14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 21















15. ΟΦΗ 19















16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center