the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

UEFA CUP (Ομόνοια - Ολυμπιακός)

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο με την "ασφάλεια" που έδινε το 0-2 του πρώτου αγώνα στη Δανία με τη Νόρτζελαντ, και έχοντας για κορυφαίους τους λάτιν χορευτές, Μπελούτσι, Λέτο και Ντιόγκο, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον "επικίνδυνο" ύφαλο μπαίνοντας πανηγυρικά στους ομίλους.
Μπορεί η Νόρτζελαντ να μην ήταν και να μη φάνταζε το μεγαθήριο που θα "σκότωνε" τα όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση, ωστόσο ήταν μια Σκανδιναβική ομάδα με τα γνωστά χαρακτηριστικά δηλαδή καλή φυσική κατάσταση επιπέδου δεκαθλητή, με σκληρές άμυνες και πολύ δύναμη που σε ορισμένες περιπτώσεις προσέγγιζε τα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού..

Όσον αφορά την Ομόνοια Λευκωσίας, παρότι είχε ως βαρίδι το αρνητικό πρόσημο την εντός έδρας ήττα , ωστόσο έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας παίζοντας πολύ καλύτερα απ' την Μάντσεστερ Σίτι των 300.000.000 ευρώ και έχοντας και τους 14 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν σε πολύ καλή μέρα (όλοι ξεχώρισαν) και πολύ καλά στημένους απ' τον Τούτιτς, στάθηκε πολύ άτυχη χάνοντας 2-1.
Το σκορ αδικεί κατάφωρα την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου , η οποία ειδικά μετά το εισβάρος της 2-0 έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη μέσα στην έδρα ενός εκ των φαβορί για το κύπελο UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

the blog powerd by istosch-data &web center